На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Четверг, 19 сентября
9101112131415 
пнвтсрчтптсбвс 
16171819202122 

на весь день
 Время:  18:13
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Прем’єра нових сезонів NCIS на НТН: від вбивств і шпигунства до шахрайства і викрадення людей

16.09.2024

Прем’єра нових сезонів NCIS на НТН: від вбивств і шпигунства до шахрайства і викрадення людей

З 16 вересня у будні о 21:15 на телеканалі НТН розпочинається прем’єрний показ 11-го та 12-го сезонів американського детективного серіалу "NCIS: Полювання на вбивцю". Серіал розповідає про роботу команди спецагентів федерального агентства з розслідування злочинів при Міністерстві військово-морських сил США. В головних ролях – Марк Гармон, Майкл Везерлі, Полі Перретт, Шон Мюррей, Девід МакКаллум, Кот де Пабло, Браян Діцен, Роккі Керрол, Емілі Вікершем.

В 11-му сезоні прихильників серіалу чекають не тільки нові інтригуючі розслідування, але й багато потрясінь. Так, керівник команди – агент Лерой Джетро Гіббс – зазнає політичного переслідування. Декілька постійних членів команди змушені будуть звільнитися з агентства... Але з’явиться новий ключовий персонаж – до команди приєднається аналітик Елеанор "Еллі" Бішоп.

Сезон розпочинається з руйнівних наслідків терористичної атаки на військово-морську верф, в результаті чого загинуло багато людей. А Гіббс бореться з почуттям провини за те, що він вижив під час цієї трагедії. Тим часом команда розслідує серію самогубств "морських котиків", розкриваючи змову, пов'язану з небезпечним наркотиком, відомим як "Вознесіння".

Протягом сезону команда стикається з особистими труднощами та конфліктами. Агент Тоні Діноззо дізнається шокуючу правду про свого батька, намагаючись розкрити справу, пов'язану з викраденими секретними документами. Технічний аналітик Тімоті Макгі протистоїть кривднику зі свого дитинства, коли вони разом з колегами працюють над пошуками кібер-терориста.

Головною подією сезону стало повернення колишнього агента Моссаду, а нині агента-стажера NCIS Зіви Девід, яка стала мішенню небезпечного вбивці, що прагне помсти. Команда змагається з часом, щоб захистити Зіву і притягнути вбивцю до відповідальності, що призводить до несподіваної розв'язки.

Окрім звичайних розслідувань, команда також займається пошуком зниклого міністра військово-морського флоту Сари Портер, викриттям корумпованого політика та змовою щодо продажу секретної інформації іноземним ворогам.

У кожній справі команда повинна покладатися на свій досвід, винахідливість і непорушний зв'язок, щоб розкрити правду і захистити національну безпеку. "Те, як ми переходимо до цього нового сезону, – це класичний NCIS – і під цим я маю на увазі, що все перевертається з ніг на голову", – говорить актор Майкл Везерлі. – Цей сезон буде цікаво подивитися і прихильникам серіалу, і випадковим глядачам, тому що у ньому ми будемо робити те, чого раніше ніколи не робили".

У 12-му сезоні "NCIS: Полювання на вбивцю" команда елітних агентів продовжує розслідувати складні та резонансні справи, пов'язані з військовослужбовцями ВМС та морської піхоти. Протягом сезону команда стикається з численними викликами, серед яких смертельна терористична змова проти США, розслідування викраденої ядерної зброї та переслідування небезпечного хакера, який загрожує національній безпеці. Поряд з цими великими справами, вони також розслідують різноманітні злочини: вбивства, шпигунство, шахрайство, викрадення людей.

Заглиблюючись у розслідування, команда співпрацює з іншими правоохоронними органами та урядовими організаціями, щоб об'єднати ресурси для вирішення складних справ. На цьому шляху проходять випробування особисті стосунки, а давні таємниці виходять назовні, додаючи емоційної глибини й без того напруженим справам, які вони розслідують. Наприкінці сезону перед командою постане найскладніше завдання: вистежити сумнозвісного торговця зброєю, відповідального за напад на територію США. Час спливає, і вони повинні поставити на кін своє життя, щоб притягнути до відповідальності цього небезпечного злочинця.

Дивіться серіал "NCIS: Полювання на вбивцю" на телеканалі НТН з 16 вересня в будні о 21:15.

Промо-ролик "NCIS: Полювання на вбивцю" – https://youtu.be/dArcO7cOZdE


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Акторка Олена Олейнікова: Завжди мріяла зіграти сильну жінкуАкторка Олена Олейнікова: "Завжди мріяла зіграти сильну жінку" // 16.09

Заради ролі обрізала волосся: хто зіграє нову головну роль у "Будиночку на щастя"? // 16.09
"МастерШеф"-14: хто залишить проєкт на початку шляху? // 13.09
Детективний проєкт "Речдок" повертається – з новими випусками та "великими справами" // 13.09
"ЖК Сімейки" з Олесею Жураківською та Станіславом Бокланом: Знайомимось з персонажами нового серіалу СТБ // 13.09




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Акторка Олена Олейнікова: "Завжди мріяла зіграти сильну жінку" // Украина

Заради ролі обрізала волосся: хто зіграє нову головну роль у "Будиночку на щастя"? // Украина

"МастерШеф"-14: хто залишить проєкт на початку шляху? // Украина

Детективний проєкт "Речдок" повертається – з новими випусками та "великими справами" // Украина

"ЖК Сімейки" з Олесею Жураківською та Станіславом Бокланом: Знайомимось з персонажами нового серіалу СТБ // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.