На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Среда, 18 сентября
9101112131415 
пнвтсрчтптсбвс 
16171819202122 

на весь день
 Время:  01:38
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


На НТН відбудеться прем’єра серіалу "9-1-1": масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драми

13.09.2024

На НТН відбудеться прем’єра серіалу 9-1-1: масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драми

У неділю, 15 вересня, об 11:45 на НТН стартує показ американського серіалу "9-1-1". Він розповідає про непросту й відповідальну роботу співробітників служб порятунку: поліцейських, пожежників та працівників швидкої медичної допомоги, які рятують життя звичайних людей. Ці сміливці першими реагують на небезпечні і надзвичайні ситуації, аварії та злочини; вони ризикують власним життям, щоб прийти на допомогу тим, хто її потребує.

Серіал "9-1-1" вперше вийшов на телеекрани у 2018 році. І вже протягом шести років залишається одним з найпопулярніших та найуспішніших серіалів на американському телебаченні. Прем'єра другого сезону "9-1-1" на каналі Fox зібрала 13,8 мільйонів глядачів лише за три дні. "9-1-1" – одна з найсильніших і захоплюючих драм на ТV, – сказав Майкл Торн, президент Fox Entertainment. – Продюсери серіалу Раян Мерфі, Бред Фелчак і Тім Майнір, а також їхні неймовірні команди сценаристів, режисерів, акторів і знімальних груп створили приголомшливе диво у кожному епізоді – від землетрусів і цунамі в Лос-Анджелесі до торнадо завбільшки з Техас. Серіал 9-1-1 – це неймовірне видовище з яскравими персонажами, які запам'ятовуються глядачам".

"9-1-1" відомий всьому світу епічними катастрофами в кадрі, які ставлять під загрозу незліченне число життів. У перших шести сезонах серіалу глядачі зможуть побачити неймовірні землетруси й цунамі, прориви греблі й обвали естакади, приголомшливу катастрофу з круїзним лайнером та масштабну аварію на залізниці. До речі, багато випадків, про які розповідають в серіалі, реальні. "Безліч подій серіалу, дійсно, мали місце. Навіть, ті, про які глядачі, ймовірно, думають: "Ну, це ж неможливо! Такого, точно, ніколи не було". Я, наприклад, маю на увазі випадок, коли дитину змило у водопровід – це була реальна історія. Або коли надувний будинок злетів на сотню футів у повітря – це також була реальна пригода. І ще багато-багато інших прикладів", – відзначив виконавчий продюсер Тім Майнір.

Але серіал "9-1-1" запам'ятовується і вражає не лише сценами з масштабними катастрофами та приголомшливими подіями, але й емоційними історіями про співробітників екстрених служб. Головні герої серіалу змушені балансувати між порятунком інших та вирішенням особистих труднощів і проблем. "9-1-1" примусив глядачів переосмислити те, яким може бути "процедурал" – серіал про будь-яку професію. У нас це надзвичайні ситуації, змішані з емоційними сюжетними лініями та неймовірною грою акторів", – підкреслює Майкл Торн.

Головні ролі у серіалі виконують Анжела Бассетт, Пітер Краузе, Олівер Старк, Айша Хайндс та Кеннет Чоі. "Перед початком роботи я не знала, що стану частинкою "мильних" історій, які так приваблюють глядачів. Але знала, що приєднаюся до групи дивовижних людей, майстрів зі сторітелінгу та з залучення аудиторії. І тому одразу повірила, що потрапила в надійні руки", – сказала Айша Хайндс.

Дивиться серіал "9-1-1" на телеканалі НТН з 15 вересня щонеділі о 11:45. Від захопливих спецоперацій до глибоких особистих драм – ця історія тримає в напрузі з першої хвилини!

Промо-ролик "9-1-1" – https://www.youtube.com/watch?v=jQuobTvKs14


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Прем’єра нових сезонів NCIS на НТН: від вбивств і шпигунства до шахрайства і викрадення людейПрем’єра нових сезонів NCIS на НТН: від вбивств і шпигунства до шахрайства і викрадення людей // 16.09

Акторка Олена Олейнікова: "Завжди мріяла зіграти сильну жінку" // 16.09
Заради ролі обрізала волосся: хто зіграє нову головну роль у "Будиночку на щастя"? // 16.09
"МастерШеф"-14: хто залишить проєкт на початку шляху? // 13.09
Детективний проєкт "Речдок" повертається – з новими випусками та "великими справами" // 13.09




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Прем’єра нових сезонів NCIS на НТН: від вбивств і шпигунства до шахрайства і викрадення людей // Украина

Акторка Олена Олейнікова: "Завжди мріяла зіграти сильну жінку" // Украина

Заради ролі обрізала волосся: хто зіграє нову головну роль у "Будиночку на щастя"? // Украина

"МастерШеф"-14: хто залишить проєкт на початку шляху? // Украина

Детективний проєкт "Речдок" повертається – з новими випусками та "великими справами" // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.