На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Понедельник, 16 сентября
9101112131415 
пнвтсрчтптсбвс 
16171819202122 

на весь день
 Время:  22:46
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Закадрові секрети серіалу "Дрон": поліцейські в цивільному, кабінети без стелі та капелюхи для медексперта

06.09.2024

Закадрові секрети серіалу Дрон: поліцейські в цивільному, кабінети без стелі та капелюхи для медексперта

У понеділок, 16 вересня, о 19:20 на каналі НТН стартує 60-серійний детектив "Дрон", виробництва компанії "Київтелефільм" та НТН – до речі, першого серіалу власного виробництва за всю історію каналу. Ділимося з вами деякими закадровими секретами нової детективної історії про роботу правоохоронців, у команді яких працює службовий собака на прізвисько Дрон.

Детективи в цивільному і… в капелюхах

"Дрон" – серіал про команду поліцейських яка розкриває складні злочини та розплутує кримінальні справи у наш непростий час. Але в поліцейській формі на екрані глядачі побачать тільки актора Володимира Горянського, який грає начальника відділу, генерала Хруща. Всі інші персонажі носять повсякденний одяг. Бо справжні детективи мають залишатися непомітними, виконуючи свою роботу. Але до образу деяких героїв серіалу костюмери додали особливі деталі. Наприклад, медексперт Левицький, якого грає актор Олексій Зубков, носить капелюхи і у нього ціла колекція цих головних уборів! "Капелюхи – це фішка Левицького, – розповідає Наталія Брущенко, асистентка художниці по костюмах. – У цього персонажа в усіх серіях йде якийсь капелюшок. Усі різноманітні: є і ковбойський, і солом’яний…". А все тому, що медексперт Левицький дуже екстравагантний та непередбачуваний персонаж, і капелюхи підкреслюють ці його риси характеру.

Поліцейський відділок без стелі

Головна знімальна локація "Дрона" – поліцейський відділок, який спеціально для серіалу побудували в павільйонах кіностудії "Київтелефільм" всього за два місяці. Декоратори відтворили його до найменших деталей – кабінети, де працюють слідчі, лабораторію, у якій медексперти вивчають докази, і навіть квартиру, де живуть головні герої... Але є один нюанс: у всіх цих приміщеннях… немає стелі! Це спеціально для того, щоб зверху можна було налаштовувати світло, підводити кабелі та підвішувати знімальну техніку.

"В таких декораціях завжди стіни мають бути не нижчими, ніж 3,5 метри – щоб не було стелі в кадрі, а точніше, щоб не було видно, що її немає, – розповідає декоратор Сергій Лішунов. – А що стосується локації, то це тільки звучить, що це все бутафорне, але в будівництві ми використовували ті самі будівельні матеріали, що і при звичайному ремонті".

Еспандер для бігуна та корабель для одеситки

Кожна деталь, яка потрапляє в кадр, – не випадкова. У кабінетах головних героїв серіалу "Дрон" – чимало речей, які допомагають краще розкрити характери персонажів. "У кабінеті мого Тараса є нагороди і диплом за те, що він дуже швидко бігає, і тому в деяких серіях можна побачити його фізичну підготовку – як він, наприклад, перестрибує через лавочки, – розповідає актор Кирило Прокопчук, який грає роль старшого лейтенанта поліції Тараса. – Ще в мого персонажа є еспандер, котрий він використовує, коли в команді йде мозковий штурм: це допомагає йому зосередитися. А в кабінеті майора поліції Радміли, яку грає Олена Олейнікова, є макет корабля, тому що по сценарію вона родом із Одеси".

Ще більше цікавих закадрових секретів серіалу "Дрон" – у сюжеті програми "Подробиці": https://podrobnosti.ua/2487253-premra-seralu-dron-vdbudetsja-uzhe-16-veresnja.html

І не пропустіть прем’єру серіалу "Дрон" – 16 вересня на телеканалі НТН. 60-серійний детектив буде виходити з понеділка по п’ятницю о 19:20.

"Дрон"

Жанр: детективний серіал

Кількість серій: 60

Рік: 2024

Країна: Україна

Виробництво: канал НТН та компанія "Київтелефільм"

Генеральний продюсер: Валентин Опалєв

Продюсери: Олександр Журавський, Світлана Карван, Ірина Курчакова

Режисер: Олександр Пархоменк

Оператор-постановник: Антон Печатнов

У ролях: Максим Самчик, Кирило Прокопчук, Олена Олейнікова, Володимир Горянський, Олексій Зубков, Катерина Рубашкіна та інші.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Акторка Олена Олейнікова: Завжди мріяла зіграти сильну жінкуАкторка Олена Олейнікова: "Завжди мріяла зіграти сильну жінку" // 16.09

Заради ролі обрізала волосся: хто зіграє нову головну роль у "Будиночку на щастя"? // 16.09
Детективний проєкт "Речдок" повертається – з новими випусками та "великими справами" // 13.09
На НТН відбудеться прем’єра серіалу "9-1-1": масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драми // 13.09
Марафон українського кіно від Київстар ТБ: у програмі спецпоказ фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси" та кінолекторій // 12.09




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Акторка Олена Олейнікова: "Завжди мріяла зіграти сильну жінку" // Украина

Заради ролі обрізала волосся: хто зіграє нову головну роль у "Будиночку на щастя"? // Украина

Детективний проєкт "Речдок" повертається – з новими випусками та "великими справами" // Украина

На НТН відбудеться прем’єра серіалу "9-1-1": масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драми // Украина

Марафон українського кіно від Київстар ТБ: у програмі спецпоказ фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси" та кінолекторій // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.