На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Понедельник, 16 сентября
9101112131415 
пнвтсрчтптсбвс 
16171819202122 

на весь день
 Время:  10:22
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Новий сезон тревел-шоу "КАМОН!" на К1: відкривати, любити і цінувати свою країну!

23.08.2024

Новий сезон тревел-шоу КАМОН! на К1: відкривати, любити і цінувати свою країну!

В суботу, 24 серпня, о 22:00 на К1 – прем’єра нового сезону улюбленого тревел-шоу "КАМОН!". Ведучі Макс Узол та Ольга Манько, сімейна пара мандрівників, продовжують відкривати Україну українцям, а також показувати найкращі туристичні маршрути нашою країною та світом. А найголовніше – надихати глядачів на подорожі!

В нових випусках проєкту "КАМОН!" глядачі побачать мандрівки світом, але акцент буде зроблений саме на цікавих маршрутах нашою мальовничою країною. Як кажуть самі ведучі, вони хочуть надихнути українців пізнавати, любити й цінувати своє, адже наша Україна така різноманітна й цікава. Макс та Оля не лише покажуть маловідомі місця нашої країни, а й розкажуть про історію, традиції та людей, які творять магію своїми руками і популяризують нашу державу.

"Наш проєкт не тільки про подорожі, він набагато глибший. Він – про дослідження і пізнання України, – говорить Ольга Манько. – Ми відкриваємо Україну українцям, аби вони дізналися про цікаві місця, які у нас є, аби зрозуміли й пізнали багату історію нашої країни, аби навчилися цінувати, любити і берегти те, що ми маємо. Нам усім, і справді, дуже важливо всім серцем полюбити свою країну, особливо зараз. Адже це дасть нам натхнення відновлювати, розбудовувати її. Тому ми вважаємо своєю місією надихати глядачів на любов до України. А ще – спонукати людей підтримувати одне одного. Тому наші відео – це про любов до своєї землі та одне до одного".

Дуже символічно, що прем’єра нового сезону проєкту "КАМОН!" на К1 відбудеться саме 24 серпня, на День Незалежності України. В цей день Макс Узол і Ольга Манько запропонують глядачам телемандрівку в один з культурних центрів нашої країни – у Канів. Це місто над Дніпром ще називають духовною столицею України, адже там похований видатний український поет Тарас Шевченко.

"Зараз, у цей буремний час, як ніколи розумієш зміст слів Тараса Шевченка, – говорить Макс Узол. – Він закликав людей боротися за свободу і сам боровся за неї, за що його карала тодішня влада. Він, по суті, був сміливцем, революціонером, новатором. У творах Шевченко описував свою любов до України і цим заряджав інших. Коли ми побували в Каневі, пройшлись Тарасовими місцями, то побачили там багато людей. І це насправді дуже радує, що ми зараз так активно цікавимося історією нашої країни, переосмислюємо ключові постаті, які творили нашу історію і культуру. І якщо хтось задається питанням, чи варто зараз подорожувати Україною, то ми відповімо – варто. Це потрібно робити, тому що завдяки цьому ми дізнаємось історію нашого краю, починаємо його більше любити і цінувати".

Також у перших випусках нового сезону "КАМОН!" телеведучі запросять глядачів у захопливі мандрівки Карпатами, Закарпаттям, Рівненщиною, Івано-Франківщиною, покажуть, як цікаво можна відпочити на Київському морі та відкриють інші несподівані й маловідомі місця України та світу, які ще не стоптані ногами туристів.

Долучайтеся до неймовірних подорожей разом із харизматичними ведучими Ольгою Манько та Максом Узолом! Дивіться тревел-шоу "КАМОН!" щосуботи та щонеділі о 22:00 на каналі К1.

Промо-анонс нового сезону проєкту "КАМОН!" – https://youtu.be/n00AIkr48ws?si=Guon3W4kB4r-Bix1


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

На НТН відбудеться прем’єра серіалу 9-1-1: масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драмиНа НТН відбудеться прем’єра серіалу "9-1-1": масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драми // 13.09

Марафон українського кіно від Київстар ТБ: у програмі спецпоказ фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси" та кінолекторій // 12.09
"Моя історія": актори Катерина Рубашкіна і Кирило Прокопчук поділяться секретами серіалу "Дрон" // 12.09
Підкупив TVORCHI: хто став четвертим суперфіналістом "Неймовірних дуетів" // 12.09
Любов варта всього: лейтмотивом проморолика нового сезону Холостяка на СТБ став вірш Сергія Жадана // 12.09




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

На НТН відбудеться прем’єра серіалу "9-1-1": масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драми // Украина

Марафон українського кіно від Київстар ТБ: у програмі спецпоказ фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси" та кінолекторій // Украина

"Моя історія": актори Катерина Рубашкіна і Кирило Прокопчук поділяться секретами серіалу "Дрон" // Украина

Підкупив TVORCHI: хто став четвертим суперфіналістом "Неймовірних дуетів" // Украина

Любов варта всього: лейтмотивом проморолика нового сезону Холостяка на СТБ став вірш Сергія Жадана // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.