На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Понедельник, 16 сентября
9101112131415 
пнвтсрчтптсбвс 
16171819202122 

на весь день
 Время:  10:09
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Телеканал 2+2 запускає новий проєкт "Україна сьогодні"

23.08.2024

Телеканал 2+2 запускає новий проєкт Україна сьогодні

З 23 вересня на телеканалі 2+2 стартує публіцистична програма "Україна сьогодні", яка виходитиме у прямому ефірі з понеділка по п’ятницю о 19.00.

Ведучими проєкту стали досвідчені інформаційники, відомий спортивний ведучий та зірка YouTube: Олексій Ліхман, Катерина Нестеренко, Володимир Рабчун, Ігор Циганик та Ярослава Кравченко.

"Ведучих обирали разом із внутрішнім продакшеном, який виробляє проєкт, в результаті великого кастингу. Деякі імена добре знайомі - вони вже тривалий час є обличчями каналу 2+2. Дехто відомий за роботою в суміжних проєктах медіагрупи. Але є й нові для нас обличчя. Усі ведучі дуже різні, мають яскраву харизму, легкість, невимушеність, компетентність та експертність. Ми очікуємо високої якості публіцистики, що зацікавить нашого глядача на початку прайм-тайму буднього дня. Впевнений, що ці ведучі стануть вагомим складником успіху проєкту "Україна сьогодні", - коментує Генеральний продюсер каналу 2+2 Сергій Кизима.

Ефір програми вестиметься з нової студії, умовно розділеної на три зони. Ведучі працюватимуть за столом, колумністи представлятимуть теми на спеціальному майданчику, а гостей для спілкування запрошуватимуть на диван. Наразі тривають щоденні тракти в режимі прямого ефіру.

Програма пропонує глядачам 2+2 стати її активними учасниками. На YouTube каналу 2+2 під час прямої трансляції, яка відбуватиметься одночасно з ефіром на телеканалі, вони зможуть ставити запитання в коментарях і одразу отримувати на них відповіді, висловлювати свою думку щодо обговорюваної теми, брати участь в опитуваннях та інших інтерактивах.

Програма виробляється на замовлення телеканалу 2+2 Департаментом журналістських проєктів, який створює публіцистичні програми для телеканалів та діджитал майданчиків 1+1 media.

"Протягом двох років команда працювала над контентом YouTube-каналу "Україна сьогодні", який зібрав найкращих українських ведучих, блогерів, оглядачів. Вони щодня обговорюють найважливіші та найрезонансніші теми. За короткий час канал став популярним серед глядачів не лише в Україні, а й за кордоном. Наразі аудиторія проєкту "Україна сьогодні" в YouTube складає понад 2.5 мільйони підписників. Я вірю, що телевізійна публіцистична програма "Україна сьогодні" на телеканалі 2+2 також стане успішною. Адже це - жива розмова на актуальні теми, які зараз найбільше хвилюють суспільство, справжні емоції та реакції в прямому ефірі від таких різних і харизматичних ведучих, їхній відвертий погляд на події та явища", - коментує Керівник Департаменту журналістських проєктів 1+1 media Максим Шиленко.

Щодня в ефір буде виходити нова пара ведучих. Під час живого спілкування з колумністами - оглядачами, які глибоко досліджують теми, та експертами вони обговорюватимуть найактуальніші події в Україні та світі. З різних ракурсів розкриватимуть резонансні теми, з'ясовуватимуть неочікувані деталі та подробиці, говоритимуть про причини та наслідки подій, можливі варіанти їхнього розвитку.

Катерина Нестеренко:

Українська журналістка, телеведуча, ведуча на YouTube-каналі "Україна сьогодні", ведуча марафону "Єдині новини", авторка історичних блогів для державного українського каналу іномовлення FREEДОМ. Працювала спеціальною кореспонденткою ТСН (1+1) в Італії. У своїх соцмережах італійською розповідає правду про війну в Україні та розвінчує російські міфи, коментує події в Україні в італійських ЗМІ. Глядачам каналу 2+2 відома як ведуча програми "Джедаї".

Ігор Циганик:

Український спортивний журналіст, коментатор та телеведучий. Ведучий програми "ПроФутбол" на телеканалі "2+2", коментував футбольні матчі світових та європейських чемпіонатів. Веде авторську програму на YouTube "Циганик LIVE", в якій розкриває безліч спортивних інсайдів, цікавої інформації та футбольної аналітики. Також є ведучим на YouTube-каналі "Україна сьогодні". Працював ведучим ранкового інформаційно-розважального шоу "Сніданок. Вихідний" на телеканалі 1+1.

Олексій Ліхман:

Один з найдосвідченіших інформаційних телеведучих України з понад 25-річним досвідом. Наразі є ведучим державного українського каналу іномовлення FREEДОМ, вів інформаційний марафон "Єдині новини". Понад 20 років вів випуски новин на українському телебаченні, в тому числі підсумковий випуск новин "ТСН. Тиждень" на каналі "1+1". Завдяки величезному досвіду в новинній журналістиці чудово орієнтується в суспільно-політичному ландшафті українських реалій.

Володимир Рабчун:

Телеведучий. 18 років жив в Ізраїлі, куди переїхав ще до повноліття. Вивчав політологію в Бар-Іланському Університеті. З 2005 року працював в ізраїльських медіа: редактором, воєнним кореспондентом та ведучим. Служив у ВМС Армії оборони Ізраїлю. В Україну повернувся в 2019 році. Вже в 20-му долучився до команди інфотейнмент-шоу "Твій день" на каналі "1+1". Зараз є ведучим етерів від 1+1 media на українському державному каналі іномовлення FREEДОМ, а також на YouTube-каналі "Україна сьогодні".

Ярослава Кравченко:

Ярослава Кравченко - впливовиця, співведуча проєктів "Телебачення Торонто" та відвертого шоу "ебаут" на YouTube. Продюсерка та директорка "Дикого театру". Засновниця фонду мікродонатів "Всі по 10". Амбасадорка руху ООН Жінки HeforShe. Увійшла в "ТОП-100 людей культури України 2017" за версією журналу "NV" і Топ-100 найвпливовіших жінок України 2021 за версією журналу ФОКУС. Працювала журналісткою і редакторкою, радіоведучою, піарницею.

--
Телеканал 2+2
– загальнонаціональний інформаційно-розважальний телеканал з яскравим та різноманітним ефірним наповненням. 2+2 пропонує своїм глядачам гостросюжетні детективні серіали власного та закордонного виробництва, воєнні драми, різноманітні інформаційно-пізнавальні програми, документальні проєкти, світові кінохіти, а також футбольні трансляції української Прем'єр-ліги. За результатами глядацького дивлення 2+2 входить в ТОП-5 найпопулярніших мовників України. За час повномасштабного вторгнення телеканал зняв 24 проєкти власного виробництва (200 годин ефірного часу) та продовжує створювати оригінальний контент для українського телеглядача.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

На НТН відбудеться прем’єра серіалу 9-1-1: масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драмиНа НТН відбудеться прем’єра серіалу "9-1-1": масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драми // 13.09

Марафон українського кіно від Київстар ТБ: у програмі спецпоказ фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси" та кінолекторій // 12.09
"Моя історія": актори Катерина Рубашкіна і Кирило Прокопчук поділяться секретами серіалу "Дрон" // 12.09
Підкупив TVORCHI: хто став четвертим суперфіналістом "Неймовірних дуетів" // 12.09
Любов варта всього: лейтмотивом проморолика нового сезону Холостяка на СТБ став вірш Сергія Жадана // 12.09




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

На НТН відбудеться прем’єра серіалу "9-1-1": масштабні аварії, природні катастрофи та особисті драми // Украина

Марафон українського кіно від Київстар ТБ: у програмі спецпоказ фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси" та кінолекторій // Украина

"Моя історія": актори Катерина Рубашкіна і Кирило Прокопчук поділяться секретами серіалу "Дрон" // Украина

Підкупив TVORCHI: хто став четвертим суперфіналістом "Неймовірних дуетів" // Украина

Любов варта всього: лейтмотивом проморолика нового сезону Холостяка на СТБ став вірш Сергія Жадана // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.