На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Пятница, 6 сентября
2627282930311 
пнвтсрчтптсбвс 
2345678 

на весь день
 Время:  12:43
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Телеканал 2+2 запускає новий серіальний сезон

17.07.2024

Телеканал 2+2 запускає новий серіальний сезон

Цієї осені на телеканалі 2+2 стартує новий телевізійний сезон, в якому на глядачів чекатимуть прем'єри кількох серіалів власного виробництва, а також спеціальний показ воєнних драм, присвячених Дню захисників і захисниць України та Дню Збройних сил України.

Першою телевізійною прем’єрою осені стане 16-серійний комедійний детектив "Ворон та Воробйов" про двох приватних детективів - неординарного Андрія Воробйова та брутального Петра Воронцова. Маючи протилежні характери, абсолютно різні погляди на ведення справ та методи розслідування, запеклі вороги повинні стати партнерами, аби знайти бандитський сейф із 50 мільйонами доларів.

Головні ролі виконали: Ярослав Шахторін, Володимир Ращук, Таїсія-Оксана Щурук. Також у серіалі "Ворон та Воробйов" знімалися Дмитро Суржиков, Тетяна Малкова, Катерина Руда та інші. Режисер - Олександр Сальников. Нагадуємо, зйомки серіалу "Ворон та Воробйов" відбувалися наприкінці 2021 року.

Другою прем’єрою сезону стане 16-серійний гостросюжетний детектив власного виробництва телеканалу 2+2 - серіал "Батя". Заслужений оперативник, підполковник Степан Трохимович Безбатько на початку війни відправляється на фронт, однак після отриманого поранення командир з позивним "Батя" вимушений повернутися додому, де на прохання доньки Лідії погоджується стати консультантом у відділку поліції.

В головних ролях: Олександр Мельник, Катерина Олос, Єгор Козлов, Олександр Панасевич, Костянтин Корецький, Микола Грушковський та інші. Режисер - Дмитро Андріянов. Зйомки серіалу "Батя" проходили в Києві у 2024 році.

Також на глядачів телеканалу 2+2 чекає прем'єра ще одного детективного серіалу - "Містер і місіс Малишки". 16-серійна іронічна стрічка розповідає історію незвичного подружжя Олександра та Марії - ніжних, уважних та люблячих вдома батьків. Проте щойно вони виходять за поріг своєї квартири, слідчий Олександр і адвокатка Марія одразу перетворюються на непримиренних суперників. Безкомпромісне професійне протистояння подружжя створює не лише багато комічних ситуацій, а й серйозних конфліктів.

Подружню пару зіграли Валентин Томусяк і Вероніка Мішаєва-Яковлєва ("Плут 2"). Також у серіалі знімалися Даша Трегубова та її донька Поліна Громова, Дмитро Соловйов, Влад Писаренко, Анастасія Євтушенко та інші. Режисером-постановником серіалу став Дмитро Лактіонов. Зйомки серіалу закінчилися в червні 2024 року.

Крім того, восени телеканал 2+2 готує спеціальне ефірне наповнення, присвячене Дню захисників і захисниць та Дню Збройних сил України.

Відтак, відбудеться прем'єра чотирисерійної драми "Евакуація" про вчителя інформатики з Литви Марюса, який дізнавшись, що у нього є 12-річна донька Марія, вирушає в Україну на її пошуки та порятунок з окупованого російськими солдатами міста.

Воєнну драму про складний і дуже небезпечний шлях Марюса, який зі скромного та нерішучого вчителя перетворюється на справжнього героя свого часу, знято на замовлення державного підприємства "Мультимедійна платформа іномовлення України" (ДП "МПІУ").

Головну роль виконав Костянтин Темляк. У стрічці також знімались: Катерина Варченко, Тетяна Злова, Лілія Цвєлікова, Євгеній Ламах, Роман Ясіновський, Євген Єфремов та інші.

Також на глядачів каналу 2+2 очікує прем’єра чотирисерійної гостросюжетної воєнної драми "Шлях". Це відверта розповідь досвідченого волонтера, талановитого переговорника та аналітика Олексія, який допомагав повертати полонених і зниклих безвісти. Він уникає застосування сили у будь-який спосіб. Рятуючи людей, Олексій стає свідком жорстокості ворога й переживає багато втрат. З часом він розуміє, що для подальшої боротьби йому доведеться взяти до рук зброю. Герой проходить болісний шлях трансформації світогляду, проте знаходить сили, щоб продовжити рятувати полонених та допомагати українцям на окупованих територіях.

Режисер стрічки - Денис Тарасов ("Я - Надія"). У головних ролях: Іван Жилюк, Анастасія Пустовіт, Сергій Кисіль, В'ячеслав Довженко, Віктор Жданов, Дмитро Соловйов, Олександр Ганноченко та інші.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Стрічка Яремчук: Незрівнянний світ краси вийде ексклюзивно на Київстар ТБСтрічка "Яремчук: Незрівнянний світ краси" вийде ексклюзивно на Київстар ТБ // 03.09

Дитяче Євробачення – 2024: хто увійшов у топ-10 учасників Нацвідбору // 02.09
"Він обіцяв написати мені пісню": Леся Нікітюк назвала фаворита в "єПитання" // 26.08
Телеканал 2+2 запускає новий проєкт "Україна сьогодні" // 23.08
Новий сезон тревел-шоу "КАМОН!" на К1: відкривати, любити і цінувати свою країну! // 23.08




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Стрічка "Яремчук: Незрівнянний світ краси" вийде ексклюзивно на Київстар ТБ // Украина

Дитяче Євробачення – 2024: хто увійшов у топ-10 учасників Нацвідбору // Украина

"Він обіцяв написати мені пісню": Леся Нікітюк назвала фаворита в "єПитання" // Украина

Телеканал 2+2 запускає новий проєкт "Україна сьогодні" // Украина

Новий сезон тревел-шоу "КАМОН!" на К1: відкривати, любити і цінувати свою країну! // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.