На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Пятница, 6 сентября
2627282930311 
пнвтсрчтптсбвс 
2345678 

на весь день
 Время:  12:50
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Чому глядачі не впливають на програму Одеського кінофестивалю: гендиректорка Анна Мачух розкрила подробиці

16.07.2024

Чому глядачі не впливають на програму Одеського кінофестивалю: гендиректорка Анна Мачух розкрила подробиці

Гендиректорка Одеського міжнародного кінофестивалю та співзасновниця Української Кіноакадемії Анна Мачух у новому випуску програми "Про кіно для ТеБе" розповіла, як готували ювілейний фестиваль. Цьогоріч його головний медіапартнер — 1+1 media, а інформаційну підтримку забезпечує платформа кіно та телебачення Київстар ТБ

15-й Одеський міжнародний кінофестиваль у розпалі. Цьогоріч Меккою українського кіно впродовж цілого тижня став Київ. Про те, як готують головний фестиваль національного кіно, в інтерв'ю ведучому програми "Про кіно для ТеБе" на Київстар ТБ Володимирові Рабчуну розповіла його генеральна директорка Анна Мачух. Вони обговорили, у чому унікальність ОМКФ з-поміж інших фестивалів, наскільки перспективним є українське кіно та де шукати на нього кошти.

За словами Анни, минулого року ОМКФ проводився у Чернівцях. Організатори вдячні за гостинність, підтримку і доброту, яку проявили жителі міста. Проте, такий кінофестиваль був тихим і спокійним, тому цьогоріч вони прагнуть більшого.

"Ми Одеський міжнародний кінофестиваль і ми звикли до інших масштабів: ми хочемо показувати багато кіно і хочемо багато глядачів. Тому цьогоріч це Київ", — коментує гендиректорка ОМКФ.

Цікавим виявився той факт, що при відборі фільмів для фестивалю не враховуються вподобання аудиторії. Гендиректорка стверджує, що фестиваль самостійно має запропонувати щось більш якісне і захоплююче для відвідувачів. Програма Одеського міжнародного кінофестивалю складається із глядацьких фільмів. Цього року у програму ОМКФ увійшло 7 ігрових фільмів, частина з яких знімалася під час повномасштабного вторгнення, а інша частина — перебувала на стадії постпродакшену.

"Цьогоріч нам 15 років і ми вирішили зануритися в історію українського кіно", — додає Анна Мачух.

У 2022 році, на початку повномасштабного вторгнення, організатори не побоялися провести чергову легендарну подію для глядачів. Анна Мачух розповіла про те, як наважилися на такий крок і як проходив кінофестиваль.

"Ми відразу почали отримувати запрошення від наших міжнародних партнерів провести повний кінофестиваль в іншій країні. Ми вирішили, що не варто переїжджати усім фестивалем до однієї країни, тому що ми мали запрошення і до Франції, і до Португалії. Ми вирішили, що варто побувати всюди. Тому у 2022 році наш кінофестиваль був мандруючим. У нас були покази в Португалії, Ірландії, Німеччині. По суті наші міжнародні партнери вирішили, що варто проводити цей фестиваль, тому що люди за кордоном повинні дивитися українське кіно. Це частина культурної дипломатії, яка нам дуже потрібна, тому що росія вкладає божевільні бюджети у пропаганду і в інформаційну боротьбу. У нас цих бюджетів немає, тому все, що ми можемо — це вкладати власні сили", — розповіла гостя.

На жаль, неможливо відтворити унікальність фестивалю, яка була в Одесі: близькість до моря, свіже повітря і літня атмосфера. Проте організатори роблять усе можливе, щоб здивувати українського глядача якісною і цікавою програмою. За словами Анни Мачух, на фестивалі чекають і раді бачити всіх, адже це саме те місце, де можна насолодитися справжнім українським кіно.

Нагадаємо, що цього року Одеський міжнародний кінофестиваль проходить з 12 по 20 липня у Києві. Квитки можна придбати за посиланням.

Повна версія інтерв'ю з Анною Мачух доступна для перегляду у вільному доступі на Київстар ТБ.

--
Київстар ТБ
— спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин українського та світового контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує для перегляду ексклюзивні проєкти. Платформа нараховує понад 410 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Київстар ТБ доступна для всіх операторів мобільного зв'язку в Україні та всіх інтернет-провайдерів. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі "Кіно для ТБ".

 

 


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Стрічка Яремчук: Незрівнянний світ краси вийде ексклюзивно на Київстар ТБСтрічка "Яремчук: Незрівнянний світ краси" вийде ексклюзивно на Київстар ТБ // 03.09

Дитяче Євробачення – 2024: хто увійшов у топ-10 учасників Нацвідбору // 02.09
"Він обіцяв написати мені пісню": Леся Нікітюк назвала фаворита в "єПитання" // 26.08
Телеканал 2+2 запускає новий проєкт "Україна сьогодні" // 23.08
Новий сезон тревел-шоу "КАМОН!" на К1: відкривати, любити і цінувати свою країну! // 23.08




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Стрічка "Яремчук: Незрівнянний світ краси" вийде ексклюзивно на Київстар ТБ // Украина

Дитяче Євробачення – 2024: хто увійшов у топ-10 учасників Нацвідбору // Украина

"Він обіцяв написати мені пісню": Леся Нікітюк назвала фаворита в "єПитання" // Украина

Телеканал 2+2 запускає новий проєкт "Україна сьогодні" // Украина

Новий сезон тревел-шоу "КАМОН!" на К1: відкривати, любити і цінувати свою країну! // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.