На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Четверг, 2 мая
22232425262728 
пнвтсрчтптсбвс 
293012345 

на весь день
 Время:  11:36
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Зйомки в пустелі, танці зі зміями, романи на знімальному майданчику та інші цікаві факти про серіал "Клон"

09.04.2024

Зйомки в пустелі, танці зі зміями, романи на знімальному майданчику та інші цікаві факти про серіал Клон

З понеділка по п’ятницю о 18:30 на каналі К2 виходить легендарна теленовела "Клон". Це один із найуспішніших бразильських телесеріалів, що підкорив серця глядачів у понад сотні країн світу. У чому ж секрет успіху цього фільму?

1. Теленовела "Клон" зачіпає дуже важливі теми. Вперше за історію бразильського кіно у серіалі докладно показано сімейний уклад мусульманської родини, порушена тема клонування людини та наркотичної залежності.

Під час написання сценарію авторка Глорія Перес вирішила поєднати минуле з майбутнім. У цьому разі – можливість клонування людини з мусульманською культурою, яка, за її словами, "прагне зберегти себе такою, якою вона була сотні років тому". З одного боку, Глорія захотіла дізнатися більше про мусульман, про те, як вони живуть, яке їхнє повсякденне життя. Та водночас її дуже вразила історія клонування вівці Доллі. Тому авторка вирішила переплести ці дві теми в серіалі "Клон".

2. Зйомки перших серій проходили в Марокко, у пустелі Сахарі, за температури близько 50 градусів. Такої спеки не витримувала навіть апаратура – техніка не хотіла працювати. Акторам також було важко зніматися за таких умов. Підошви взуття буквально плавилися і довелося превзуватися у спеціальні місцеві сандалії, пристосовані для ходьби розпеченим піском. Окрім того, небезпека чатувала й зі сторони місцевої фауни. Отруйні змії, яких дуже багато в пустелі, час від часу з’являлися на знімальному майданчику. Так, одного разу змія заповзла у намет, де якраз знімали любовну сцену головних героїв – Джад та Лукаса. Добре, що отруйну рептилію вчасно помітили і ніхто не постраждав.

Решту серій усе ж таки вирішили знімати в Ріо-де-Жанейро. На кіностудії було побудовано місто в 830 квадратних метрів, що повністю відтворювало вулиці марокканського міста Фес.

3. Режисер Жайме Монжардін вимагав від акторів повного занурення в образи своїх персонажів. Тому виконавців головних ролей знайомили з мусульманською культурою, а також організовували їм зустрічі з генетиками та екскурсії в клініки зі штучного запліднення. Акторам, щоб увійти в роль, недостатньо було надіти мусульманський одяг, вивчити свій текст і характеристику персонажа. Щоб зблизитися з образом Джад, акторці Джованні Антонеллі необхідно було не лише багато чого довідатися про життя мусульман, але й відчувати себе мусульманкою під час зйомок. Спеціально для зйомок у серіалі акторка навчилася танцювати марокканські танці: танець живота, танець зі змією, танець із шаблями. Також Джованна сиділа на суворій дієті, щоб мати гарний вигляд у відвертих костюмах для танців.

4. Деякі герої "Клону" показані в різні періоди життя. Щоб відтворити головних персонажів у молодості, гримери використовували спеціальні тейпи – стрічки для підтяжки обличчя. У сценах, коли актори грали свій вік, тейпи знімали. А для того, щоб зробити персонажів старшими, наносили спеціальний грим, який додавав їм віку.

5. Популярності серіалу сприяли також і романи, що виникали на знімальному майданчику. Так, виконавиця головної ролі Джованні Антонеллі закрутила роман зі своїм колегою Мурілу Бенісіу. Їхнє кохання розвивалося дуже бурхливо. Згодом пара навіть одружилася і у них народився син П'єтро. Однак через декілька років Джованні та Мурілу все ж таки розлучилися.

Про що серіал?

Молода 18-річна мусульманка Джад (Джованна Антонеллі) залишається сиротою й змушена повернутися з рідного Ріо-де-Жанейро в Марокко, де проживає її дядько Алі (Стеніу Ґарсіа). Проблема в тому, що дівчина виховувалася в країні, де культура настільки відрізняється від ісламу, що вона виявляється зовсім далекою від релігії. Вона повинна адаптуватися до нового способу життя. Дядько має її навчити всього, що повинна знати мусульманська дівчина. Водночас багата сім'я Феррас — брати-близнюки Лукас та Діогу (Мурілу Бенісіу) та їхній батько Леонідас (Режіналду Фаріа) вирушають на відпочинок із Ріо до Марокко. Разом з ними їде доктор Аугусто Албієрі, друг сім'ї та за сумісництвом хрещений батько Діогу. Лукас і Джад знайомляться й закохуються одне в одного. Джад, хоча й усвідомлює, що кохати Лукаса — харам (гріх), ставить над усе їхні почуття. Знаючи, що вона буде змушена вийти заміж за того, кого обере для неї сім'я, дівчина вирішує втекти з Лукасом, але в нього виникають власні сімейні проблеми. У Ріо брат-близнюк Лукаса — Діогу, потрапляє в аварію на гелікоптері та помирає. Вся сім'я Феррас перебуває у великій жалобі, тому спільні плани Джад та Лукаса на майбутнє відходять на задній план. Але хрещений батько Діогу, доктор Албієрі, вирішує повернути смерть назад. Із клітини Лукаса він створює першу людину-клона…

Дивіться теленовелу "Клон" у будні о 18:30 на каналі К2.

Промо-анонс К2 – https://www.youtube.com/watch?v=GmP5svYR3as


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформиКанали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи // 01.05

"Щоденники окупації": спецпроєкт Суспільне Новини про життя на окупованих територіях України // 01.05
Премʼєра "Пізнай світ з Бєдняковим" на К1 – подорожуємо по всьому світу! // 01.05
Дмитро Коляденко в проєкті "Моя історія": "Україна переможе, тоді й весілля буде" // 30.04
"МастерШеф"-13 випуск 12: Майстер-клас з приготування ідеальних пасок від суддів та поважні гості // 29.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи // Украина

"Щоденники окупації": спецпроєкт Суспільне Новини про життя на окупованих територіях України // Украина

Премʼєра "Пізнай світ з Бєдняковим" на К1 – подорожуємо по всьому світу! // Украина

Дмитро Коляденко в проєкті "Моя історія": "Україна переможе, тоді й весілля буде" // Украина

"МастерШеф"-13 випуск 12: Майстер-клас з приготування ідеальних пасок від суддів та поважні гості // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.