На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Четверг, 2 мая
22232425262728 
пнвтсрчтптсбвс 
293012345 

на весь день
 Время:  08:50
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


На телеканалі Дім" прем’єра серіалу "Курс щасливого життя"

05.04.2024

На телеканалі Дім прем’єра серіалу Курс щасливого життя

У понеділок, 8 квітня, о 21:00 на телеканалі "Дім" відбудеться прем’єра першої серії драматичного серіалу "Курс щасливого життя". Серіал знято за підтримки держави.

"Курс щасливого життя" став одним з переможців мистецького конкурсу, який провело у 2023 році ДП "Мультимедійна платформа іномовлення України". У центрі сюжету – історії слухачів курсу практичної психології викладачки Інституту психології Тетяни Крутько. Потрапити до неї на навчання – мрія багатьох студентів, адже Крутько – найкраща у своїй сфері. Як справжній профі, вона любить вирішувати важкі завдання та “лікувати” безнадійні випадки. А також – ламати стереотипи, змінювати форму мислення і навчати майбутніх колег на прикладах з реальної практики. Зубріння за підручниками, у розумінні Тетяни - доля дилетантів. Завдання курсу - навчити слухачів основ практичної, дієвої психології, тому що це перший крок на шляху до вирішення будь-яких життєвих проблем.

"В часи війни ми всі єдині в спільному горі і випробуваннях. Проте кожна людина по-своєму проживає цей досвід і стикається з різними ситуаціями, який накладають певний відбиток на нашу психіку. Захисною реакцією організму можуть бути різні стани та прояви, і дуже важливо розуміти, що не варто залишатися наодинці зі своїми проблемами. Потрібно говорити про те, що з вами відбувається, звертатися до спеціалістів, які зможуть допомогти пережити той чи інший трагічний досвід. І навіть якщо людина безпосередньо не стикнулась з жахливими подіями, це не означає, що з нею все добре, що ця війна ніяким чином не зачепила її психіку", - розповідає Анна Грець, скрипт-супервайзерка картини.

Слухачами відомої психологині стає група студентів, які є ідеальним зрізом нашого суспільства. Кожна лекція присвячена окремій проблемі і окремій історії. Головну роль у новому серіалі виконала актриса Ірина Авдєєнко.

Драму "Курс щасливого життя" виробництва ТОВ "ФРЕНДС ПРО" "МАМАС ПРОДАКШН" знято на замовлення державного підприємства "Мультимедійна платформа іномовлення України" (ДП "МПІУ").

У ролях: Ірина Авдєєнко, Дмитро Рибалевський, Борис Георгієвський, Артемій Єгоров, Кіра Саяпіна, Наталія Плохотнюк, Анастасія Свиридова, Костянтин Михно, Микита Слободенюк, Ганна Розтальна, Михайло Кришталь, Дар’я Баріхашвілі, Володимир Гончаров, Олеся Зінченко, Костянтин Октябрський , Сергій Скляренко, Євген Єфремов, Олена Тимкова, Роман Мацюта, Вадим Лисяний, Інна Мірошниченко, Валерія Фокін, Михайло Співаковський та інші.

Режисер- постановник Ганна Гресь

Оператор-постановник Василь Сікачинський

Художник-постановник Діана Тодоратьєва

Скрипт супервайзер Анна Грець

Звукорежисер Віктор Савін

Автор сценарію Богдан Горбань

Композитор Іван Шаповалов

Продюсер Олексій Гончаренко.

Серіал "Курс щасливого життя" виходитиме на каналі "Дім", також буде доступний на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ. За місяць його можна буде переглянути на YouTube-каналі телеканалу “Дім”.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформиКанали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи // 01.05

"Щоденники окупації": спецпроєкт Суспільне Новини про життя на окупованих територіях України // 01.05
Премʼєра "Пізнай світ з Бєдняковим" на К1 – подорожуємо по всьому світу! // 01.05
Дмитро Коляденко в проєкті "Моя історія": "Україна переможе, тоді й весілля буде" // 30.04
"МастерШеф"-13 випуск 12: Майстер-клас з приготування ідеальних пасок від суддів та поважні гості // 29.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи // Украина

"Щоденники окупації": спецпроєкт Суспільне Новини про життя на окупованих територіях України // Украина

Премʼєра "Пізнай світ з Бєдняковим" на К1 – подорожуємо по всьому світу! // Украина

Дмитро Коляденко в проєкті "Моя історія": "Україна переможе, тоді й весілля буде" // Украина

"МастерШеф"-13 випуск 12: Майстер-клас з приготування ідеальних пасок від суддів та поважні гості // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.