На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Пятница, 3 мая
22232425262728 
пнвтсрчтптсбвс 
293012345 

на весь день
 Время:  10:34
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Київстар ТБ ексклюзивно транслюватиме реслінг українською

03.04.2024

Київстар ТБ ексклюзивно транслюватиме реслінг українською

На платформі кіно та телебачення Київстар ТБ з'явився канал WWE, де наживо транслюватимуться найвідоміші світові змагання з реслінгу, зокрема і WrestleMania

Реслінг повертається на українське телебачення. З квітня за цим спортивним шоу українці зможуть спостерігати ексклюзивно на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ. Прямі трансляції змагань та ключових світових подій із реслінгу будуть доступні на каналі WWE.

Раніше шоу WWE транслювали в Україні з 2009 року до жовтня 2013 року на каналі QTV. Тоді воно було неабияк популярне серед глядачів. Окрім самих поєдинків, глядачам запамʼяталися надзвичайно влучне коментування від Олександра Бєлкіна та Сергія Новака. І тут Київстар ТБ ощасливить українських фанатів реслінгу, адже саме Олександр Бєлкін та Сергій Новак стануть коментаторами наступних поєдинків на каналі WWE.

На запитання, наскільки великою є аудиторія реслінгу, Бєлкін відповідає, що на сьогодні дуже важко робити якісь припущення, тому що остання українськомовна програма вийшла наприкінці 2013 року.

"Якщо просто спробувати вгадати, то я скажу, що близько 100-150 тисяч. А може бути в десятки разів більше. Для прикладу, в США їх близько 90 мільйонів. Ми всі памʼятаємо події листопада 2013 року. Напередодні цих подій справжні фанати запускали петицію з проханням повернення реслінгу WWE в ефір, писали численні листи і навіть були думки спланувати цікаву акцію для привернення уваги суспільства і керівництва каналу. Але продовжувати вимагати повернути розваги (хоч і спортивні) під час подій Революції Гідності й всього, що відбулося далі, було як мінімум недоречним. Тому сталося, як сталося", — розповів Олександр Бєлкін.

Найближчий з поєдинків — WrestleMania 40 — відбудеться 7 та 8 квітня у Філадельфії о 02:00 за київським часом. Ця дводенна подія заслуговує особливої уваги фанатів реслінгу, адже в ній візьме участь Двейн "Скеля" Джонсон.

"Глядачам варто очікувати в першу чергу яскравого, незабутнього, спортивного шоу! Шоу, де здійснюються або розбиваються мрії, шоу справжніх, найкращих профі своєї справи! Особисто для мене головне питання: чи принесе ця Реслманія чергову перемогу Роману Рейнсу? Я сподіваюсь, що ні (усміхається, - ред.), але подивимось! Чекатиму всіх у прямому ефірі, дві ночі поспіль", — прокоментував Олександр Бєлкін.

WrestleMania є однією з найдавніших та найвизначніших подій у реслінгу. Участь у головній події WrestleMania вважається головним досягненням реслера у його кар'єрі. Саме на ній відбуваються поєдинки за чемпіонства та змагання між найбільш конфліктними спортсменами. Cам вид спорту є театралізованою спортивною боротьбою, що поєднала елементи атлетизму, бойових мистецтв та театральної вистави.

Канал WWE доступний в розділі "Онлайн ТБ". Запис трансляцій матчів користувачі платформи зможуть знайти у бібліотеці відео, тож дивитися улюблені спортивні події можна буде у зручний час.

"Раді бути першими, хто повертає реслінг в Україну та дає можливість фанатам дивитись улюблені шоу з легендарними коментаторами рідною мовою", — прокоментував СЕО Київстар ТБ Павло Рибак.

Окрім WrestleMania 40, для фанатів реслінгу Київстар ТБ покаже такі шоу, як Money in the Bank, SummerSlam Detroit, Crown Jewel, Survivor Series: War Games, Royal Ramble, Backlash France, Bash in Berlin. Також щотижня будуть доступні для перегляду й інші події: щовівторка — WWE RAW, щосуботи — WWE SMAKEDOWN та щосереди — WWE NXT.

Як дивитися канал WWE?

Дивитися змагання з реслінгу можна з будь-якого пристрою: зі смартфону, ноутбуку, планшету або Smart TV. Для цього потрібно завантажити додаток, який доступний для користувачів будь-яких мобільних операторів та інтернет-провайдерів, та оформити підписку на Київстар ТБ.

Канал WWE входить до всіх стандартних пакетів — "Базовий", "Сімейний", "Преміум HD". Також абоненти Київстар можуть підключити Суперсилу "Київстар ТБ". Суперсила — це послуга на вибір, доступна в тарифі без жодних доплат.

Обрати свою Суперсилу та перевірити можливість її підключення можна у додатку Мій Київстар, зателефонувавши на безкоштовний номер 500 або набравши спеціальний USSD-код *500*4# чи звернутися до консультантів у магазинах мережі Київстар. Обравши Суперсилу Київстар ТБ, ви матимете доступ до 400 ТВ-каналів та 18 000 фільмів, серіалів, шоу та мультфільмів після поповнення абонентської плати.

Для абонентів інших операторів можливо підключити за 29 грн преміальний доступ на 14 днів.

--
Київстар ТБ
— спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 400 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі "Кіно для ТБ".


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформиКанали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи // 01.05

"Щоденники окупації": спецпроєкт Суспільне Новини про життя на окупованих територіях України // 01.05
Премʼєра "Пізнай світ з Бєдняковим" на К1 – подорожуємо по всьому світу! // 01.05
Дмитро Коляденко в проєкті "Моя історія": "Україна переможе, тоді й весілля буде" // 30.04
"МастерШеф"-13 випуск 12: Майстер-клас з приготування ідеальних пасок від суддів та поважні гості // 29.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи // Украина

"Щоденники окупації": спецпроєкт Суспільне Новини про життя на окупованих територіях України // Украина

Премʼєра "Пізнай світ з Бєдняковим" на К1 – подорожуємо по всьому світу! // Украина

Дмитро Коляденко в проєкті "Моя історія": "Україна переможе, тоді й весілля буде" // Украина

"МастерШеф"-13 випуск 12: Майстер-клас з приготування ідеальних пасок від суддів та поважні гості // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.