На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Четверг, 2 мая
22232425262728 
пнвтсрчтптсбвс 
293012345 

на весь день
 Время:  13:41
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Загадкова "Смерть у раю": на НТН стартують прем’єрні сезони

04.04.2024

Загадкова Смерть у раю: на НТН стартують прем’єрні сезони

У понеділок, 8 квітня, о 19:20 в ефірі телеканалу НТН стартує показ 11 та 12 сезонів детективного серіалу "Смерть у раю", який розповідає про роботу лондонського інспектора поліції Невілла Паркера на тропічному острові Сент-Марі в Карибському морі. У нових серіях на глядачів чекають непередбачувані повороти сюжету, несподівані романи головних героїв та знайомство з новими персонажами.

11 сезон починається з викрадення чоловіка на Сент-Марі. Незабаром жертву злочину знаходять зарізаною біля телефонної будки, і Невілл починає розслідувати вбивство. Він швидко виявляє, що викрадення було організоване дочкою жертви та її хлопцем. Справа ускладнюється, коли виявляється, що дружина вбитого – наркоманка, а її коханець – торговець наркотиками, який прибуває на острів після звільнення з в’язниці. Чи зможе харизматичний детектив разом із відважними підлеглими розкрити це та багато інших дивних убивств?

"Коли парашутист помирає, мабуть, від поранення в повітрі, справу здається неможливим розкрити. Вбивство на полі для гольфу, вбивство на концерті, загадковий випадок у реабілітаційній клініці та під час шахового турніру – це все кидає виклик унікальному досвіду команди в новому сезоні", – говорить виконавчий продюсер Тім Кі.

У 11 та 12 сезонах "Смерті в раю" Ральф Літтл повернувся в ролі детектива-інспектора Невілла Паркера разом із Жозефіною Жобер у ролі сержанта Флоренс Касселл. Дон Воррінгтон, єдиний актор серіалу, що залишився з найпершого епізоду, зіграв роль комісара Селвіна Паттерсона.

Одна з родзинок сезону – поява в серіалі красуні Шантоль Джексон у ролі амбітного молодого сержанта Наомі Томас: "Я така вдячна за цю дивовижну можливість приєднатися до акторського складу цього веселого та розважального серіалу! Я дивилася "Смерть у раю" з моїм батьком на Ямайці багато років тому, коли серіал тільки-но починався, а зараз перебуваю всередині дійства".

На глядачів "Смерті в раю" чекають загадкові таємниці, а також – кипіння пристрастей та любовні багатокутники. Нові епізоди щедрі на складні сюжетні ходи. Головна інтрига нового сезону серіалу полягає в тому, чи стануть Невілл і Флоренс парою. Адже він був готовий зізнатися колезі у своїх справжніх почуттях. Чи розповість Невілл, що він насправді думає про Флоренс?

Які випробування чекають на головних героїв? Чому комісар Селвін Паттерсон вагається, чи зустрічатися зі своєю донькою? Чи може повернення знайомих осіб на острів викликати проблеми в раю? Дивіться детективний серіал "Смерть у раю" з понеділка по п’ятницю о 19:20 на каналі НТН.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформиКанали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи // 01.05

"Щоденники окупації": спецпроєкт Суспільне Новини про життя на окупованих територіях України // 01.05
Премʼєра "Пізнай світ з Бєдняковим" на К1 – подорожуємо по всьому світу! // 01.05
Дмитро Коляденко в проєкті "Моя історія": "Україна переможе, тоді й весілля буде" // 30.04
"МастерШеф"-13 випуск 12: Майстер-клас з приготування ідеальних пасок від суддів та поважні гості // 29.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи // Украина

"Щоденники окупації": спецпроєкт Суспільне Новини про життя на окупованих територіях України // Украина

Премʼєра "Пізнай світ з Бєдняковим" на К1 – подорожуємо по всьому світу! // Украина

Дмитро Коляденко в проєкті "Моя історія": "Україна переможе, тоді й весілля буде" // Украина

"МастерШеф"-13 випуск 12: Майстер-клас з приготування ідеальних пасок від суддів та поважні гості // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.