Цієї суботи вийде новий випуск кулінарного проєкту "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком"-2. На кухню завітає українська акторка театру та кіно, зірка драми "Перевізниця" Анастасія Карпенко. Разом з Євгеном вони приготують дві неймовірні українські страви.
Куштувати українське, дивитись українське, досліджувати Україну на смак, надихатись силою стародавньої української кухні, українських продуктів та спецій! Щосуботи до ведучого, українського шеф-кухаря, ресторатора, амбасадора борщу і дослідника національної кухні Євгена Клопотенка, приходитиме зірковий гість або гостя. За відвертою розмовою про життя, професійні та особисті події, разом вони готуватимуть унікальні українські страви, відкриваючи для себе і глядачів такий багатий на смаки світ української гастрономії.
Як і раніше, Євген Клопотенко допоможе українізувати улюблені страви своїх гостей, а також надасть нове життя продуктам наших предків! Так, акторка принесе на кухню проєкту Вайсвурст, традиційні Баварські білі ковбаски, та капусту. Шеф-кухар запропонує приготувати Білу курячу ковбасу з соусом із темного квасу! Окрім приготування автентичних страв, Євген та Анастасія відверто поговорять про всі новини в житті гості, про акторське життя Анастасії, роль у 10-серійній драмі "Перевізниця", яка створюється спільно з легендарною французькою кінокомпанією Gaumont, 7 європейськими партнерами-мовниками з Франції, Німеччини, Швеції, Норвегії, Ісландії, Фінляндії, Швейцарії та партнером з міжнародних продажів компанією Beta Film тощо.
Дивіться нові випуски "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком"-2 щосуботи, о 10:00 на СТБ!
|