Цієї суботи вийде 10 випуск нового сезону кулінарного проєкту "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком". На кухню завітає української співак, Народний артист України Павло Зібров. Разом з Євгеном вони приготують дві неймовірні українські страви.
Куштувати українське, дивитись українське, досліджувати Україну на смак, надихатись силою стародавньої української кухні, українських продуктів та спецій! Щосуботи до ведучого, українського шеф-кухаря, ресторатора, амбасадора борщу і дослідника національної кухні Євгена Клопотенка, приходитиме зірковий гість або гостя. За відвертою розмовою про життя, професійні та особисті події, разом вони готуватимуть унікальні українські страви, відкриваючи для себе і глядачів такий багатий на смаки світ української гастрономії.
Як і раніше, Євген Клопотенко допоможе українізувати улюблені страви своїх гостей, а також надасть нове життя продуктам наших предків! Так, артист принесе на кухню Столичний салат – аналог Олів’є! Євген Клопотенко не приховуватиме свого гніву, адже хоче, щоб кухня радянщини зникла з гастрономічних вподобань українців якнайшвидше!
Шеф-кухар запропонує приготувати Уланівську картоплю! Окрім приготування автентичних страв, Євген та Павло відверто поговорять про дитинство Зіброва, кулінарні вподобання та авторські рецепти!
Дивіться нові випуски "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком"-2 щосуботи, о 10:00 на СТБ!
|