На СТБ відбулась прем’єра другого сезону кулінарного проєкту "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком". У шостому випуску на кухню завітає український актор, зірка серіалів "Слід" і "К.О.Д." Олексій Суровцев. Разом з Євгеном вони приготують дві неймовірні українські страви.
Куштувати українське, дивитись українське, досліджувати Україну на смак, надихатись силою стародавньої української кухні, українських продуктів та спецій! Щосуботи до ведучого, українського шеф-кухаря, ресторатора, амбасадора борщу і дослідника національної кухні Євгена Клопотенка, приходитиме зірковий гість або гостя. За відвертою розмовою про життя, професійні та особисті події, разом вони готуватимуть унікальні українські страви, відкриваючи для себе і глядачів такий багатий на смаки світ української гастрономії.
Як і раніше, Євген Клопотенко допоможе українізувати улюблені страви своїх гостей, а також надасть нове життя продуктам наших предків! Так, український актор принесе на кухню проєкту м’ясний рулет! Євген Клопотенко запропонує приготувати український Крученик з куркою.
Крученики – м’ясні рулетики із різними начинками. Саме крученики з куркою, чорносливом та волоськими горіхами готуватимуть на кухні "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком".
Що стосується назви, то тут все очевидно – начинку потрібно закручувати у шматочок м’яса, тому страву назвали кручениками. М’ясо для кручеників можна обирати будь-яке до смаку – смачно буде і зі свинини, і з яловичини, і з курки.
А під час приготування поговорять про особисте життя Олексія. Актор розповість, як вирішив вдруге одружитися зі своєю коханою. Крім того, про кар’єру хореографа та актора.
Дивіться нові випуски "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком"-2 щосуботи, о 10:00 на СТБ!
|