Вже цієї суботи вийде 3 випуск нового сезону "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком". 7 жовтня кухню відвідає співачка Jerry Heil. Разом з Євгеном вони приготують дві неймовірні українські страви.
Куштувати українське, дивитись українське, досліджувати Україну на смак, надихатись силою стародавньої української кухні, українських продуктів та спецій! Щосуботи до ведучого, українського шеф-кухаря, ресторатора, амбасадора борщу і дослідника національної кухні Євгена Клопотенка, приходитиме зірковий гість або гостя. За відвертою розмовою про життя, професійні та особисті події, разом вони готуватимуть унікальні українські страви, відкриваючи для себе і глядачів такий багатий на смаки світ української гастрономії.
Як і раніше, Євген Клопотенко допоможе українізувати улюблені страви своїх гостей, а також надасть нове життя продуктам наших предків!
Її репостить сам Валерій Залужний, вона є амбасадоркою української музики в Америці і просто талановита авторка і виконавиця пісень — Jerry Heil. Євгену доведеться дуже постаратися, аби подати страву для сироїдів. Адже Яна веган і обожнює… зелень.
"В тебе інший вимір їжі. Дуже прикольно, що в тебе не такий спосіб харчування, як у всіх. І прекрасно, що він тобі підходить. Тож показуй, що ти мені сьогодні принесла", — попросить шеф-кухар.
"Я принесла тобі веганську страву — капуста Кімчі. Але вона готується з цукром. А я, наскільки ти знаєш, не вживаю доданого цукру. Тож я прийшла за порадою, чи є якась схожа страва, але без цукру", — здивує Яна.
Євген Клопотенко запропонує зробити схожу страву, проте суто за українською рецептурою.
Що з цього вийде? Як Яна вступила до американського коледжу і на кого навчається? Та всі секрети її харчування — дивіться в 3 випуску шоу "Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком"-2 вже цієї суботи, 7 жовтня, на СТБ!
|