На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Четверг, 18 апреля
891011121314 
пнвтсрчтптсбвс 
15161718192021 

на весь день
 Время:  07:55
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Щовечора на Суспільному стартують новини й аналітика подій у регіонах "Сьогодні. Головне"

21.09.2020

Щовечора на Суспільному стартують новини й аналітика подій у регіонах Сьогодні. Головне

21 вересня на регіональних телеканалах Суспільного стартує оновлена вечірня інформаційно-аналітична програма — "Сьогодні. Головне". Щобудня о 19:00 у прямому ефірі на глядачів чекає підсумковий випуск місцевих новин з аналізом найважливіших подій від команди редакторів "Теми дня".

"Для нас цей проєкт — можливість бути ближчими до своєї аудиторії. Тісна взаємодія регіональних новинарів і редакторів, що зазвичай готують інтерв'ю та аналітику, дає змогу шукати відповіді на виклики, із якими стикаються місцеві мешканці, безпосередньо в прямому ефірі Суспільного мовника", — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

"Це ще один крок на шляху налагодження роботи як єдиної команди. Спільне планування, спільне розуміння, спільний результат. Увага аудиторії не розпорошуватиметься, а буде сфокусована на найголовнішому. Це важкий процес для нас, але докладаємо всіх зусиль, аби полегшити сприйняття інформації суспільством", — зазначив генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

Новий формат інформаційно-аналітичного блоку передбачає не лише збільшення тривалості до 52 хвилин прямого ефіру, а й розширення тематики підсумкових програм. Завданням редакцій є щоденний аналіз суспільно-політичних, а також культурних, соціальних та інших тем не тільки обласного центру, а й усієї області.

"Також окремо плануємо присвячувати цілі випуски об’єднаним територіальним громадам, а за потреби — робити й спільні тематичні міжрегіональні марафони", — додала Марія Фрей.

Аналітика від журналістів Суспільного та обговорення з місцевими експертами будуть у межах двох гостьових студій. Це особливо важливо для філії UA: ДОНБАС, що мовить у двох областях.

"Завдяки запуску проєкту "Сьогодні. Головне" ми зможемо більше розповідати нашим глядачам і слухачам про події на Луганщині й Донеччині. Щодня працюватимуть обидві наші студії — у Сєвєродонецьку та Краматорську. Відтепер однією командою будуть новинарі й редактори, які раніше створювали проєкт "Тема дня". За майже годину ефіру люди зможуть ознайомитися не лише з тим, що відбулося в регіоні, а й почути аналіз головних подій, а також за бажанням узяти в ньому участь", — розповів тимчасовий виконувач обов’язків продюсера філії UA: ДОНБАС Олександр Марченко.

Команда філії Суспільного UA: БУКОВИНА протягом кількох тижнів тестувала новий формат співпраці новинних редакцій і "Теми дня".

"Випробовуємо новий формат взаємодії новин і розмовних студій, аби повніше показувати порядок денний у місті й області. Вважаємо, що в новинній журналістиці, окрім того, що, де й коли трапилося, мають говорити про причини та наслідки. Тому новини у взаємодії з розмовними студіями зможуть це посилити на нашому телеканалі", — зауважила шефредакторка новин Суспільного UA: БУКОВИНА Христина Гаврилюк.

На UA: ВОЛИНЬ нова інформаційна година "Сьогодні. Головне" виходитиме після повернення філії до звичного режиму роботу. Наразі новинна редакція працює дистанційно через підтверджений випадок захворювання на коронавірус в одного з колег.

Нагадаємо, 15 липня на всіх регіональних телеканалах Суспільного стартувало міжрегіональне ранкове шоу. Інформаційно-пізнавальний "Ранок на Суспільному" виходить у будні із 6:30 до 9:00.


Источник: UA:Перший


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

МастерШеф-13: Аматори відпрацьовували прогалини в кулінарних навичках"МастерШеф"-13: Аматори відпрацьовували прогалини в кулінарних навичках // 15.04

"Мега" кличе до пригод та розкриває "Таємниці Тихоокеанського Півдня" // 15.04
Пригоди легендарного кролика Сімона на "Бробаксі" // 15.04
На кухню "Прокинься з Ектором" завітає Ірина Давиденко // 12.04
На Київстар ТБ з’явився 2 сезон популярного мультсеріалу "Хоробрі зайці" // 12.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

"МастерШеф"-13: Аматори відпрацьовували прогалини в кулінарних навичках // Украина

"Мега" кличе до пригод та розкриває "Таємниці Тихоокеанського Півдня" // Украина

Пригоди легендарного кролика Сімона на "Бробаксі" // Украина

На кухню "Прокинься з Ектором" завітає Ірина Давиденко // Украина

На Київстар ТБ з’явився 2 сезон популярного мультсеріалу "Хоробрі зайці" // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.