На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Четверг, 25 апреля
15161718192021 
пнвтсрчтптсбвс 
22232425262728 

на весь день
 Время:  01:34
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Григорій Тичина став генпродюсером суспільного каналу UA: ПЕРШИЙ

10.12.2019

Григорій Тичина став генпродюсером суспільного каналу UA: ПЕРШИЙ

Команду флагманського телеканалу Суспільного мовника UA: ПЕРШИЙ очолив відомий український продюсер та медіаменеджер Григорій Тичина.

Співпрацю з телеканалом генеральний продюсер UA: ПЕРШИЙ вважає амбітним викликом.

"Мене приваблює ідея того, що цей канал в умовах сучасного українського медійного ландшафту має всі передумови, аби бути найоб’єктивнішим у відтворенні реальності та висвітленні процесів, які відбуваються в країні, максимально відповідаючи суспільним інтересам", — ділиться Григорій Тичина.

Григорій Тичина має значний досвід роботи на телебаченні: 1993 року почав працювати на одній із перших українських приватних студій "TV-Табачук", що готувала новини для телеканалів УТ-3 і ТЕТ, після того — головним редактором на ще державному телебаченні (НТКУ), а 1997 року став директором із розвитку мережі на телеканалі СТБ. Три роки присвятив роботі з новинами та аналітичними оглядами для регіональних ЗМІ, керуючи інформаційною агенцією "Центр журналістських досліджень", а вже 2000-го — знову повернувся на телебачення. Наступні 10 років (із них 7 — як CEO) присвятив роботі над проєктом, яким пишається найбільше — телеканалом ТЕТ. Для Григорія Тичини це було досвідом побудови "з нуля" успішного й прибуткового медійного бізнесу: коли з маленького регіонального київського мовника без частот у регіонах вдалося побудувати загальнонаціональну мережу ефірної трансляції, здійснити рестарт телеканалу, цілком змінивши цільову аудиторію та контент, значно омолодити вік глядачів каналу та підняти частку його перегляду в чотири рази, завдяки чому компанія стала рентабельною.

2011 року Григорій Тичина перейшов до ТРК "Україна" на посаду головного виконавчого продюсера, де протягом трьох років відповідав за все власне виробництво телеканалу, за винятком спорту й новин, а саме за серіали, розважальні телепроєкти, токшоу та документальні програми.

З 2014 року Григорій Тичина продюсував документальні проєкти на студії FILM.UA, займався консультаційним бізнесом у галузі PR та GR, консультував кілька медійних груп, керував агенцією Havas PR Kyiv, що працює в складі мережі міжнародної комунікаційної групи Havas.

"Григорій Тичина – один із найкращих і найдосвідченіших українських менеджерів, що підтверджує вся його телевізійна кар’єра. Для мене його долучення до нашої команди є ознакою того, що настає момент для зростання всієї компанії — той момент, коли індустрія розуміє, що сильний суспільний мовник — це не просто важливо, а ще й дуже цікаво й нині на часі, — зазначив член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за платформу телебачення, Ярослав Лодигін. — Я щиро вітаю Григорія в нашій команді та вірю, що його професіоналізм дасть поштовх подальшому розвитку Суспільного".

"Телебачення — та царина, яка мені справді цікава, і нині саме той час, коли я можу бути корисним у реалізації важливих ідей та ініціатив, — коментує призначення Григорій Тичина. — У дирекцію телебачення Суспільного мовника прийшла нова команда, і після кількох зустрічей стало зрозуміло, що у нас збігаються цінності, підходи до того, яким має бути українське телебачення найближчими роками, оцінки перспектив та ставлення до того, як задуманого результату можна досягти. Тому я погодився на цю пропозицію і сподіваюся, що мій досвід і мої ідеї стануть у пригоді Суспільному мовнику".


Источник: UA:Перший


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼянVIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // 24.04

Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // 24.04
На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // 24.04
"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // 23.04
Для молодих та амбітних! Новий канал розпочав кастинг на унікальне музичне талант-шоу // 22.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // Украина

Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // Украина

На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // Украина

"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // Украина

Для молодих та амбітних! Новий канал розпочав кастинг на унікальне музичне талант-шоу // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.